Home Oferta warsztatów

Działalność podstawowa

 

  • produkcja i sprzedaż obiadów abonamentowych i poza abonamentowych z konsumpcją  na miejscu w sali konsumenckiej,

  • produkcja i sprzedaż obiadów na wynos,

  • sporządzanie i sprzedaż wyrobów kulinarnych
    i cukierniczych,

  • catering  obiadów do szkół, przedszkoli i innych instytucji,

  • organizowanie pracy baru sałatkowego.

 Obraz_145

Działalność uzupełniająca

 

  • produkcja i sprzedaż potraw na imprezy okolicznościowe.

  • organizacja i obsługa  imprez okolicznościowych (od 20 do 300 osób),

  • organizacja balów sylwestrowych i karnawałowych na miejscu,

  • obsługa konferencji,

  • prowadzenie zajęć integracyjnych dla grup uczniów spoza szkoły,

  • udział w programach unijnych,

  • prowadzenie kursów gastronomicznych,

  • organizowanie prelekcji na temat prawidłowego odżywiania z pokazami dla młodzieży szkół podstawowych i gimnazjalnych.

P1000548